Programok, események

Összevont Sporttábor

Ebben a táborban többféle sportot próbálhatnak ki a gyerekek és e mellett nagyon jókat szórakoznak és alkotnak a kiegészítő foglalkozásokon. Ügyelünk mozgásfejlesztésükre és sokat fogunk játszani (például: számháború, csocsó, röplabda, pingpong), strandolni, vízipisztolyozni és kreatívkodni.

Tovább olvasom »

Turisztikai ottalvós élmény kirándulás

Amennyiben a nyári időszakot nem csupán kijelző előtt szeretnéd eltölteni, hanem nyitott vagy a természet felfedezésére és új, érdekes kalandokra, gyere és csatlakozz programunkhoz. Rengeteg izgalmas és szórakoztató tevékenységgel készülünk számodra!

Tovább olvasom »

Játékidő sporttábor

Ebben a táborban minden nap új sportokkal ismerkedünk meg, megfűszerezve mozgásfejlesztéses nagy játékokkal, egy kis játszó házi mókával és kiadós sétával a Nagyerdőn. Ezen kívül sokat fogunk játszani (például: számháború, csocsó, röplabda, pingpong), strandolni, vízipisztolyozni és kreatívkodni.

Tovább olvasom »

Vízi Élmény kirándulás

Ha nem kütyüzni szeretnél egész nyáron, hanem van kedved kimozdulni kicsit a természetbe és izgalmas dolgokat kipróbálni jelentkezz táborunkba. Sok izgalmas és szórakoztató programmal várunk!

Tovább olvasom »

JELENTKEZZ HOZZÁNK MÉG MA!

Jelentkezés