FitKid

Mi a FitKid?

A FITKID egy 25 éves múltra visszatekintő, felmenő versenyrendszerű sport. Mozgására az akrobatikus és aerobikus elemek (pl. ugrások) jellemzők, ahogy a ritmikus gimnasztika és a klasszikus táncos elemek is visszaköszönnek a tanulásakor. Örökölt stílusjegyei ellenére azonban valahogy mégis mindegyik hasonló mozgásformától különbözik, igazából ez adja ennek a sportnak a teljesen egyedi jellegét.

A tagdíj ára az egyesületen belül egységes: Heti egy edzés esetén 6000 Ft havonta, heti kettő edzés 10.000 Ft/hó, heti három 12.000 Ft/hó.

A FitKid története

A FitKid egy európai eredetű gyermeksport, mely az 1990-es években vette kezdetét. Ebben a korban a gyermekfitness és sportok iránti érdeklődés fokozódott, és az akrobatika, a tánc és a gimnasztika kombinációja kínálta az ideális megoldást, hogy a fiatalokat bevonják a fizikai aktivitásba.

Az új mozgalom célja az volt, hogy a gyermekek játékos, szórakoztató módon fejlesszék fizikai képességeiket.. A FitKid hamar népszerűségre tett szert köszönhetően a versenyeinek. Ezek a megmérettetések lehetővé tették a fiataloknak, hogy bemutassák megszerzett képességeiket, miközben ösztönözték őket a folyamatos fejlődésre.

A versenyek nem csak lokális, hanem nemzetközi szinten is egyre több résztvevőt vonzottak, így a FitKid mozgalom globális ismertségre tett szert.

Mit tanul egy FitKid-es?

FitKid edzéseinken többek között olyan képességek fejlesztésével foglalkozunk, mint dinamizmus, hajlékonyság, erőnlét. Megtanuljuk, hogy milyen elemcsoportokból áll egy verseny és fel is készülünk rájuk.

ÓRÁINK: 
Hétfő 17:00-18:30
Szerda 16:30-17:30
Csütörtök 17:00-18:00

FitKid edzőnk

Beck Martina Kinga

Beck Martina Kinga vagyok, mester fokozatú matematika-testnevelés szakos tanár. Óvodás korom óta fontos része az életemnek a tánc, s egészen a mai napig szenvedéllyel, örömmel és odaadással tanítom ezt a sportot. 16 éven át tagja voltam egy modern tánccsoportnak, s több országos bajnokságot megnyertünk hip-hop és disco dance show tánc kategóriákban, duó és kiscsoport formációkban. Ezek mellett párhuzamosan 12 éven keresztül néptáncoltam, s kipróbálhattam magam a színjátszásban, musical színdarab koreografálásában is.  Az egyesület és a Fit Kid olyan lehetőséget kínált, melyben kamatoztatni tudom eddigi tudásomat, felhasználhatom kreativitásomat és ötleteimet színes koreográfiák készítéséhez. Célom a mozgás örömének átadása, a mozdulatok helyes technikai kivitelezésének fejlesztése, valamint a művészi előadásmód és magabiztos színpadi megjelenés oktatása. 

FitKid edzőnk

Kovács Judit

Kovács Judit vagyok, testnevelő, gyógytestnevelő tanár. Gyermekkoromban versenyszerűen tornáztam, majd az atlétika pálya lett a második otthonom. Már középiskolás koromban elkezdtem ovis csoportoknak sportfoglalkozásokat tartani, a diplomám megszerzése után pedig a tanítás mellett a tehetséggondozás lett a fő tevékenységem. A kisgyermekek komplex képességfejlesztése, a sportági előkészítés, mozgáskoordináció és atlétikus ügyességfejlesztés az edzéseink fontos részét képezik, edzőként a legkisebb korosztálynál ezen a területen munkálkodom immár 17 éve.

FitKid edzőnk

Daróczi Zoltán

Daróczi Zoltán vagyok, matematika – testnevelés szakos tanár, kollégium igazgató. Tanári és edzői pályafutásom hosszú évekre nyúlik vissza. Tornász múltam és edzői tapasztalatom nagyban segít a fiatal korosztály akrobatikus mozgásfejlesztésének területén.

FitKid edzőnk

Szalai Csilla

Szalai Csilla vagyok, háromgyerekes családanya. 17 éve foglalkozom edzőként utánpótlás neveléssel. Ez idő alatt foglalkoztam atlétikával, úszással, de voltam erőnléti edzője műkorcsolyázóknak, labdarúgóknak. Az egyesület létrehozásával új kihívások után kutatva talált ránk a Fit Kid, amiben szeretném kamatoztatni eddig megszerzett tudásomat és tapasztalatomat, valamint kipróbálni magamat egy új területen. Emelett szándékom felépíteni egy olyan szabadidővel foglalkozó klubot, ahol minden korosztály jól érzi magát, de útmutatást kaphat az egészséges életmódhoz, az öröm mozgáshoz vagy csak hogy érezze, hogy tartozik egy értéket közvetítő csapathoz.

Kezdőtől a profi szintig?

Egyéni Fit Kid versenyzőként 5 kategóriában lehet indulni a képzettségi szintnek megfelelően, kezdőtől a professzionális szintig. Így mindenkinek lehetősége van a vele hasonló szinten lévőkkel összemérni a tudását, és mindig van lehetőség a fejlődésre. Aki elhivatott és vonzza a versenyzés, az izgalom, a megmérettetés, az előtt nyitva áll a lehetőség!Induló csoportunk a FitKid Dance (egyéni) és FitKid Dance Show (csapat) kategóriák, diákolimpián való versenyeztetés.

JELENTKEZZ HOZZÁNK MÉG MA!

Jelentkezés