Rólunk

Kik vagyunk?

Az egyesületünk alapító tagjai egy olyan baráti társaság, akik hisznek a sport közösségformáló erejében. Amikor megalapítottuk a Játékidő Rekreációs Sportegyesületet, valami olyat akartunk, ami egyedi, amiből nincs egy tucat, emellett lehetőséget ad a rekreációs sportra, amit élvezettel, játékkal lehet művelni, de lehetőség van versenyezni is. Mindemellett segítünk a sport által programokat, mozgást, pihenést, kikapcsolódást és élményeket adni, kicsiktől a nagyokig. 

Mit tevékenykedünk?

Elsődleges célunk egy olyan csapat építése volt, akik eltérő személyiséggel, különböző véleménnyel, különféle de mégis hasonló értékrenddel, érdeklődési körrel rendelkeznek.

Emellett igyekszünk minél többet kikapcsolódni együtt, ezért rendszeresen szervezünk programokat az iskola falain túl is. Biciklis kirándulásokat, gyalogtúrákat, sporttáborokat szervezünk, ahol a gyerekek játékosan sajátítanak el új gyakorlatokat, miközben felejthetetlen kalandokat élhetnek át.

Milyen mozgásformákat alkalmazunk?

Egyesületünk háromfajta edzéslehetőséget kínál a szülőknek és az iskoláknak, melyek közül kiválasztható a legszimpatikusabb. Ebben természetesen mi is szívesen segítünk, lehetőséget nyújtunk arra, hogy felmérhessük a gyerkőc képességeit, adottságait és érdeklődését, amiknek tudatában már sokkal egyszerűbb lesz döntést hozni.

2023. szeptemberében az alábbi területeken indítunk csoportokat:

1. FitKid

2. Sportági előkészítő

3. Ovi torna

Ezen kívül folyamatosan szervezünk felnőtt illetve gyerek, valamint évszaknak megfelelő szabadidős táborokat.

JELENTKEZZ HOZZÁNK MÉG MA!

Jelentkezés