Rekreáció

Mozgással a fejlődésért

A mozgás nemcsak az egészség megőrzésének eszköze, hanem kulcsa a gyerekek idegrendszeri fejlődésének. A rendszeres fizikai aktivitás javítja a koncentrációs képességet és elősegíti a tanulási készségek fejlesztését. Emellett segíti az érzelmi egyensúly és a társas kapcsolatok kialakítását. Éppen ezért fontos, hogy a lehető legkorábban beépítsük a mozgást a gyermekek mindennapjaiba, hiszen így alapozhatunk meg számukra egy egészséges, kiegyensúlyozott felnőttkort.
A tagdíj ára az egyesületen belül egységes: Heti egy edzés esetén 6000 Ft havonta, heti kettő edzés 10.000 Ft/hó, heti három 12.000 Ft/hó.

Ovi torna

Iskolaelőkészítő-mozgásfejlesztő spotfoglalkozásokat tartunk csoportos órák formájában a Tomas Mann u. 16 szám alatt, illetve a velünk szerződött óvodákban. Edzőink és pedagógusaink komplex képességfejlesztő módszereket alkalmazva segítik a kisgyermekeket. Vidám hangulattal és játékos feladatokkal érjük el, hogy az óvodás fizikailag és mentálisan is iskolássá érjen. 

ÓRÁINK:
Kedd 16.30-17.30
Csütörtök 17.00-18.00

Sportági előkészítő foglalkozások

Edzéseink során az óvodás és kisiskolás gyermekek nem csak játékos formában nyerhetnek betekintést a különböző sportágakba, de egyúttal komplex képességfejlesztés is történik, természetesen, a lehető legvidámabb formában.

Óvodás és kisiskolás korban az egyik legnagyszerűbb és legkézenfekvőbb fejlesztő játékunk a labda. A labdajátékok  fejlesztik a szem-kéz koordinációt, a finommotorikát, a térbeli tájékozódást, az egyensúlyérzéket, valamint a figyelmet, türelmet és az együttműködési készséget.

Az atlétika a természetes mozgásokon keresztül (pl. futás, ugrás, dobás) minden sportág alapja, így nem is kérdés, hogy ezek fejlesztése döntő fontosságú, hogy később megfelelően tudjon sportágat választani a gyermek.

ÓRÁINK:
Hétfő 17.00-18.30
Csütörtök 17.00-18.00

Felejethetetlen közös élmények

Egyesületünk rendszeresen szervez többnapos, mozgással kapcsolatos táborokat gyermekeknek. A mozgás és a szabad levegőn töltött idő fizikális és mentális egészségre gyakorolt jótékony hatása mellett a táborok nagy előnye, hogy itt hasonló érdeklődésű és korú gyermekek találkozhatnak, ami új barátságok, közösségek kialakulását alapozza meg. Emellett szeretnénk segítséget nyújtani tanulmányi előmenetelükben is, ezért ajánljuk őszi táborunkat

JELENTKEZZ HOZZÁNK MÉG MA!

Jelentkezés